Panagis Metaxatos
Παναγής Μεταξάτος

Άγαπητή φίλη, σε καλωσορίζω στο blog μας με χαρά και προσδοκία.

Ελπίζω να θελήσεις να εμβαθύνεις περισσότερο στα θέματα που σου παρουσιάζονται εδώ, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι όπως βοήθησαν εμένα και την οικογένειά μου, θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο και σε σένα.

Η 50χρονη εμπειρία μου στο χώρο της εκπαίδευσης και ιδιαίτερα στην αυτοβελτίωση και το ευ ζην, μου έδωσαν πολλές απαντήσεις όσον αφορά το σκοπό της ζωής, τις οποίες μοιράζομαι μαζί σας μέσα από τα άρθρα μου, ελπίζοντας ότι θα σας βοηθήσουν να έχετε μια καθαρότερη εικόνα αντίληψης για το ''θαύμα'' που ζούμε στο σύντομο πέρασμα μας σε αυτήν την διάσταση.

Για την πορεία της ζωής ενός χωριατόπαιδου, που ξεκίνησε τη ζωή του με πολύ δύσκολες συνθήκες και είχε την ευκαιρία και τη χαρά να διδαχτεί από παγκόσμιες ιστορικές - πρωτοπόρες προσωπικότητες του χώρου που τον τίμησαν και τον τιμούν με τη φιλία τους, σε μια εποχΆγαπητή φίλη, σε καλωσορίζω στο blog μας με χαρά και προσδοκία. Ελπίζω να θελήσεις να εμβαθύνεις περισσότερο στα θέματα που σου παρουσιάζονται εδώ, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι όπως βοήθησαν εμένα και την οικογένειά μου, θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο και σε σένα.

🍪 "Γεια σας! Χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο ταξίδι αυτοβελτίωσης - πατήστε 'Αποδοχή' για να συνεχίσετε ή 'Απόρριψη' αν προτιμάτε την αυτοβελτίωση χωρίς Cookies!" Αποδοχή Απόρριψη