Η π ν ε υ μ α τ ι κ ή μ α ς φ ύ σ η

από Alexandros Metaxatos
125 προβολές 3 λεπτά ανάγνωση
      Χιλιάδες χρόνια τώρα οι άνθρωποι έχουν αντιληφθεί και έχει φανεί αυτό μέσα από τους πολιτισμούς που δημιούργησαν ότι σαν είδος έχουν εκτός της φυσικής τους πλευράς και μια αθέατη που συνδέεται με κάτι ανώτερο.
       Ένας πνευματικός εαυτός που  συνδέεται με την Ανώτερη Ευφυία , τον Θεό.
       Η διαπίστωση αυτή  που  κάνει κάποια στιγμή στη ζωή του ο άνθρωπος , του θέτει ερωτήματα ‘οπως :
       1ον.   Γιατί είμαι εδώ;
       2ον.   Ποιος είναι ο σκοπός μου;
       3ον.   Υπάρχει ανώτερο σχέδιο ; Θα μου αποκαλυφθεί;
       4ον.   Ποιος είναι ο δικός μου τρόπος;  κ.α.
      Φαίνονται κοινές ερωτήσεις , αλλά δεν είναι. Κάποιοι αναρωτιούνται : Γιατί να μην έχουμε κοινό σκοπό ; Όλοι μαζί , δεν θα μπορούσαμε καλύτερα;
       Τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις έχει δώσει η Ανώτερη Ευφυία επιτρέποντας να είμαστε μοναδικοί, διαφορετικοί, ξεχωριστοί αλλά ταυτόχρονα να μπορούμε να συνεργαστούμε αρμονικά σε μια συγκρότηση , νέα οργάνωση, για κάποιο κοινό αποτέλεσμα , ΄οπως τα κύτταρα στο σώμα μας. Ανάλογα σε ποιο όργανο ή μέρος του σώματος  συμμετέχουν αποκτούν νέα δυνατότητα (προγραμματισμό) να παράγουν και επιπλέον έργο για να υπάρχει ανώτερη σύνθεση ευφυίας και οργάνωσης .
      Στο ξεκίνημα της ζωής μας , είμαστε σαν τα βλαστοκύτταρα , τα οποία είναι νέα κύτταρα χωρίς όμως να έχουν αποκτήσει κάποιον επιπλέον προγραμματισμό όπως τα άλλα μας κύτταρα για να συμμετέχουν στο έργο κάποιου οργάνου στο ανθρώπινο σώμα.
      Τα βλαστοκύτταρα είναι σαν τους νέους που εκπαιδεύονται να αντικαταστήσουν κάποιον που έχει γεράσει , που έχει πεθάνει ή εξασθενεί και η λειτουργία του οργάνου δυσκολεύεται να παράγει το έργο που χρειάζεται το σώμα. Η διαδικασία αυτή γίνεται διαρκώς μέσα στο σώμα μας, εκτός των νευρώνων (εγκεφαλικά κύτταρα) οι οποίοι δεν ανανεώνονται όταν γεράζει ο άνθρωπος και έτσι δίνουν ημερομηνία ”λήξης” στον εγκέφαλο. Αυτά όμως συνδέονται μεταξύ τους που φτάνουν τα 40 και 50 000 άλλα τέτοια κύτταρα  και οι συνάψεις αυτές αν τις ενώναμε θα είχαμε ένα νήμα που θα μπορούσε να φέρει μιάμιση φορά την περίμετρο του πλανήτη (ο κάθε ανθρώπινος εγκέφαλος)
     Ο εγκέφαλος μας είναι ένας παγκόσμιος πομπός και δέκτης που έχει πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες αρκεί να δονείται στην κατάλληλη συχνότητα.
     Στο σεμινάριο  S I L V A    I N T U I T I O N  (μέρος του M A S T E R Y) oi συμμετέχοντες μπορούν να προβληθούν στο σώμα κάποιου ανεξάρτητα αν είναι παρών και να αντιληφθούν πληροφορίες για την φυσική ή αφύσικη (ασθένεια) λειτουργία του . Έτσι ανιχνεύει ο νους ένα πρόβλημα υγείας που μπορεί να εμφανιστεί σε κάποιο βασίλειο
 ορυκτό, φυτικό , ζωικό ή ανθρώπινο.  Την ανίχνευση αυτή(ανωμαλία) , μπορεί και να διορθώσει , προβάλλοντας την υγιή εικόνα πάνω στην προβληματική.
      Αυτό λέγεται  ”Πνευματική  εξ αποστάσεως επίδραση επί βιολογικών συστημάτων,”  ή  ”Θεραπεία με τη δύναμη της σκέψης”
      Αυτήν την Θεική δυνατότητα έχει κληρονομήσει ο άνθρωπος από την Ανώτερη Ευφυία . Στο μέλλον όλοι θα εκπαιδεύονται και θα μπορούν να διορθώνουν προβλήματα υγείας
 εξελίσσοντας τους εαυτούς τους σε πνευματικά άτομα , επιβεβαιόνοντας την πρόβλεψη του Jose Silva ότι : ”Είμαστε  πνευματικά όντα που βιώνουμε ανθρώπινες στιγμές.” και ακόμη ότι ” Ανθρωπος είναι αυτός που συμμετέχει σε ανθρωπιστικές πράξεις και όχι κάποιος που έχει ανθρώπινη μορφή”.
       Κλείνω το άρθρο αυτό θυμίζοντας μια άλλη σημαντική του επισήμανση:
      ”Η μεγαλύτερη ανακάλυψη που θα μπορούσες να κάνεις ποτέ είναι, το  δυναμικό του ίδιου σου του Νου.”
       Σας εύχομαι  Όλο  και  Καλύτερα
    Παναγής  Μεταξάτος

You may also like

Αφήστε ένα Σχόλιο

🍪 "Γεια σας! Χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο ταξίδι αυτοβελτίωσης - πατήστε 'Αποδοχή' για να συνεχίσετε ή 'Απόρριψη' αν προτιμάτε την αυτοβελτίωση χωρίς Cookies!" Αποδοχή Απόρριψη