Η επικοινωνία μας

από Παναγής Μεταξάτος
102 προβολές 4 λεπτά ανάγνωση

Η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω όταν σου μιλώ για το πιο σημαντικό θέμα που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει στη ζωή σου , ποιος είναι ο σκοπός της, είναι ότι δεν περιμένεις να ακούσεις, Δέχεται τόσα σκουπίδια ο νους σου κάθε στιγμή που είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε αυτό που σου εξηγώ και προσπερνάς ακόμα και την πιο σημαντική πληροφορία..Δεν είσαι εδώ για διακοπές …
Μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί έτσι , αλλά θα ξεκαθάριζες πολλά πράγματα μέσα σου αν για λίγο σκεφτόσουν , ότι δεν είσαι ”προιόν” τύχης , αλλά αποτέλεσμα της συνειδητής επιθυμίας σου σαν πνευματικό ον που είσαι.
Η ενσάρκωση σου ήταν προγραμματισμένη και οι επιλογές σου από που και πως ήταν δεδομένες.
Είσαι λοιπόν εδώ για κάποιον σκοπό , αποστολή που όταν την εντοπίσεις , είναι πολύ εύκολο να την εκτελέσεις και να δικαιώσεις την απόφαση σου .Καιρός για λίγη σκέψη λοιπόν και λέω λίγη γιατί δεν θα σου ζητηθεί να ανακαλύψεις τον τροχό , σε πρόλαβαν άλλοι. Ούτε θα σου πει κανείς με ποιον τρόπο ή τι ακριβώς χρειάζεται να κάνεις.
Λίγο να διαβάσεις τους σοφούς αυτού του κόσμου , θα καταλάβεις ότι είσαι ”μέρος” της εξελικτικής διαδικασίας.Είσαι συνέχεια των προγόνων σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διατηρήσεις τη συνέχεια, Πρόσεξε όμως . Δεν είσαι άνθρωπος επειδή έχεις ανθρώπινη μορφή , αλλά επειδή συμμετέχεις σε ανθρωπιστικές πράξεις . Αυτό ήταν το μήνυμα που ο Χοσέ Σίλβα μας έλεγε πάντα και προσέθετε . Υπάρχουν άνθρωποι χειρότεροι από τα πιο άγρια ζώα. Είναι φοβισμένοι και θυμωμένοι έλεγε ο Κώστας Φωτεινός.
Πάνο , κάνε πιο πολύ καλό από αυτό που δέχεσαι , ήταν η τελευταία συμβουλή του Χοσέ Σίλβα , στο παγκόσμιο συνέδριο της Μεθόδου στο Λαρέντο του Τέξας.
Δεν σε βλέπω να σταματάς ποτέ ,μου ψιθύρισε δίπλα ο Μπερντ Γκόλντμαν, έχεις σκεφτεί πόσο ευνοημένος είσαι;
Τι εννοείς του απάντησα , αν και ήξερα τι εννοούσε.
Πες μου κάτι που ζήτησες και δεν σου δόθηκε.
Δεν πρόλαβα να απαντήσω γιατί τον κάλεσαν στη σκηνή , ήταν βλέπεις ο παρουσιαστής του συνεδρίου. Έμεινα με τις σκέψεις μου και με μια πληροφορία που την προηγούμενη μέρα ο dr Stone είχε αναφέρει στην ομιλία του. Όσοι βρισκόμασταν σε αυτό το τεράστιο χώρο των 3000 ατόμων ανήκουμε σε ένα πολύ μικρό ποσοστό της ανθρωπότητος που το προσδιόρισε στο 0,02% . Ανέφερε τους δείκτες και την έρευνα του Πανεπιστημίου που την έκανε και προσέθεσε , πόσο προνομιούχοι θα έπρεπε να αισθανόμασταν αλλά και πόσο υπεύθυνοι αφού εξελικτικά οδηγούμε την πορεία της ανθρωπότητος στα μελλοντικά της βήματα.
Το τελικό μήνυμα το πήρα ένα χρόνο αργότερα όταν τύπωσα μια αφίσα της Λάουρας Σίλβα , όπου κάτω από το όνομα της έγραφε το moto :
Ε Ν Α Σ Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Ο Σ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ Ε Ν Α Σ Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Ο Σ Κ Ο Σ Μ Ο Σ
Να λοιπόν η πληροφορία που χρειάζεσαι . Θα γίνει ο κόσμος καλύτερος , μόλις γίνεις και εσύ.Δεν έχει σημασία τι πτυχία έχεις , ο Σίλβα προτάθηκε για ΝΟΒΕL και τον έκαναν επισκέπτη καθηγητή σε 62 Πανεπιστήμια ενώ δεν είχε ποτέ του πάει σχολείο ούτε για μια μέρα..Καλύτερος άνθρωπος δεν σημαίνει ψηλότερος, χοντρότερος, μελαχροινός, ξανθός , καστανός , πλουσιότερος εξυπνώτερος ή ότι άλλο.Είμαστε όλοι τόσο μα τόσο διαφορετικοί που δεν συγκρινόμαστε . Συμβάλλουμε όμως όλοι με αυτό που κάνουμε και δεν γνωρίζουμε πόσο μετράει η κάθε πράξη μας . Ένα ξέρουμε όμως ., Τίποτε δεν πάει χαμένο , όλα καταγράφονται στον συμπαντικό ωκεανό των γεγονότων και σκέψου η δική σου σταγόνα να σώζει ή να καταστρέφει την πραγματικότητα . ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΣ ;
Πάντα να θυμάσαι όλες οι σταγόνες που είναι μέσα στο ποτήρι το ξεχειλίζουν και όχι μόνο η τελευταία .
Κλείσε λοιπόν τα μάτια σου , χαλάρωσε αρκετά και φαντάσου τον εαυτό σου στα πιο ”τρελλά” (μη λογικά) του όνειρα . Μπορεις να δημιουργήσεις μια φανταστική σκηνή με πρωταγωνιστή τον εαυτό σου στο ρόλο που θα ήθελες και έχεις επιλέξει . Τότε θα γίνει το ”θαυμα” η εσώτερη ύπαρξη σου θα ενεργοποιήσει το κέντρο παραγωγής συναισθημάτων που είναι η καρδιά σου και θα αρχίσεις να νιώθεις τα συναισθήματα σου. Πολύ υψηλές δονήσεις θα παραχθούν και θα τραβήξεις προς το μέρος σου όλες τις δυνατές προυποθέσεις αυτό που φαντάζεσαι θα ”μετακινηθεί” από το νοητικό στο φυσικό αντικειμενικό επίπεδο της πραγματικότητας σου. Πολύ σύντομα θα αναγνωρίζεις ”σημάδια” (μικρές λεπτομέρειες) ασήμαντα γεγονότα που όμως εσύ αναγνωρίζεις σαν προπομπούς του τελικού σου στόχου.. Κάθε νέον άνθρωπο που θα συναντάς ασυνείδητα θα τον συνδέεις με τους στόχους σου επιβεβαιώνοντας ότι όλα τα κομάτια του παζλ έχουν την θέση τους στην τελική εικόνα,
Η κβαντική φυσική έχει επιβεβαιώσει τον φυσικό νόμο που λέει , ότι η φαντασία επεμβαίνει και υποχρεώνει στο κβαντικό ολογράφημα τα κβάντα (υποσωματίδια στον πυρήνα του ατόμου) να προσαρμοστούν στην εικόνα που εκπέμπει.
Ελάτε λοιπόν να μάθετε πως ο κόσμος που φαντάζεστε (ένας καλύτερος κόσμος) μπορεί να γίνει μέσα από την δική σας αλλαγή του καλύτερου ανθρώπου.
Θα τα ξαναπούμε . Μέχρι τότε εύχομαι
Όλο και Καλύτερα
Παναγής Μεταξάτος

You may also like

Αφήστε ένα Σχόλιο

🍪 "Γεια σας! Χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο ταξίδι αυτοβελτίωσης - πατήστε 'Αποδοχή' για να συνεχίσετε ή 'Απόρριψη' αν προτιμάτε την αυτοβελτίωση χωρίς Cookies!" Αποδοχή Απόρριψη