Όταν το ράδιο σου κάνει παράσιτα, πρώτα το ρυθμίζεις και μετά το πας στον μάστορα

από Παναγής Μεταξάτος
110 προβολές 4 λεπτά ανάγνωση
  Μερικές φορές αποσυντονίζεσαι τόσο που ο νους σου και το σώμα σου αισθάνεσαι να μη λειτουργούν , ιδιαίτερα αν έχει προηγηθεί έντονο στρες. Όλη αυτή η πίεση που συσσωρεύεται έχει εμφανή ”σημάδια”  τα οποία αναγνωρίζουν κι οι άλλοι.Νευρικότητα , ένταση , αφηρημάδα, μικροατυχήματα, κακή διάθεση ,μικροενοχλήσεις στο σώμα , πονοκέφαλοι , αϋπνίες, διάσπαση προσοχής , ενοχές, αρνητική προσδοκία κ.λ.π.
    Σήμερα η ιατρική επιστήμη αναγνωρίζει ξεκάθαρα ότι το στρες και ιδιαίτερα το χρόνιο (όταν κάποιος ζει μόνιμα σε πιεστικές συνθήκες) είναι υπεύθυνο για το 90% των ψυχοσωματικών παθήσεων του σύγχρονου ανθρώπου. Οι ”πρώτες βοήθειες” είναι αγχολυτικά ηρεμιστικά και παυσίπονα. Και φυσικά όλοι τονίζουν .
Να  μην  έχεις στρες. Μερικοί θα σου πουν  ; Χαλάρωσε , ηρέμησε , αλλά δεν ξέρεις πως . Κλείνεις τα μάτια σου και ο νους σου γεμίζει από πιεστικές σκέψεις για εκκρεμότητες που έχεις , υποχρεώσεις οικονομικές και  άλλες που δεν έχεις τακτοποιήσει ακόμη , η εργασία σου που σε ικανοποιεί όλο και λιγότερο , οι γκρίνιες στην οικογένεια για τους ανεκπλήρωτους στόχους που είχες αναγγείλει και δεν ολοκλήρωσες ακόμη κ.λ.π.
     Σε πολλούς η μάνα τους όταν είχαν κάποια δυσκολία σαν μωρά ή μικρά παιδιά και έκλαιγαν ή γκρίνιαζαν , τους έδινε να πιουν γάλα ή φαγητό ή γλυκό και αν δεν σταματούσαν το μεγάλο ”όπλο” ήταν η πιπίλα (ακόμη είναι)
    Γνωρίζω πολλούς με προβλήματα βάρους, αλκοόλ, τσιγάρου  που η αιτία του προβλήματος τους είναι το πρόγραμμα που δημιουργήθηκε στον εγκέφαλο τους όταν συνέδεαν κάθε φορά τη δυσκολία που είχαν με την ”συμβουλή)’ της μαμάς (Βάλε κάτι στο στόμα σου).  Και βάζουν κάτι στο στόμα τους…Αυτό είναι εξάρτηση και χρειάζεται να διαγραφεί με υπνοθεραπεία και όχι νέα χάπια.
    Έχουμε ισχυρότατους μηχανισμούς προστασίας (ανοσοποιητικό σύστημα κ.α.) που ενεργοποιούνται θετικά εξουδετερώνοντας οτιδήποτε θα μπορούσε να μας βλάψει. Τα λεμφοκύτταρα που είναι τα κατεξοχήν κύρια κύτταρα του ανοσοποιητικού μας συστήματος παράγονται στον νωτιαίο μυελό όταν η συχνότητα λειτουργίας του εγκεφάλου είναι στην ΑΛΦΑ δηλαδή δονείται από 7 — 14  κύκλους το δευτερόλεπτο . Αυτή είναι μια συχνότητα που έχει ο εγκέφαλος όταν ευρίσκεται το άτομο σε βαθειά χαλάρωση ή κοιμάται ελαφρά . Όταν ευρίσκεται σε δράση η παλμική δόνηση είναι πάνω από τους 14   μέχρι  21 και αυτό ισχύει για το 90% των ανθρώπων (εξαιρούνται τα παιδιά μέχρι τα 14 που βρίσκονται στην Α.
    Ο ρόλος των ανοσοκυττάρων είναι κατασταλτικός για κάθε μικροοργανισμό που εισέρχεται στο σώμα μας με την μορφή μικροβίου , ιού , βακτηριδίου ή ακόμη και εκτροπής κυττάρων από την κανονική τους λειτουργία όπως είναι τα καρκινικά τα εξουδετερώνουν . Γι αυτό ένα υγιές (άρτιο) ανοσοποιητικό σύστημα μας διατηρεί υγιείς.
   Παράλληλα με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού όταν ευρίσκεται στην Α ο εγκέφαλος παράγει τις γνωστές ορμόνες  σεροτονίνη , ντοπαμίνη, οξυτοκίνη οι οποίες δημιουργούν ευχάριστη διάθεση στο άτομο και το κάνουν να νιώθει καλά.
    Παρόλο που η χαλάρωση είναι μια φυσική κατάσταση , χρειαζόμαστε ”εκπαίδευση” για να πετύχουμε τα αποτελέσματα αυτά γρήγορα και θεαματικά. Ας θυμηθούμε εδώ , ότι πάγια προτροπή των γιατρών ήταν ανέκαθεν :  Ξ Α Π Λ Ω Σ Ε       Η Ρ Ε Μ Η Σ Ε        Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Ε.
   Από την άλλη σήμερα διαπιστώνουμε ότι ένας απείθαρχος, ατίθασος, νευρωτικός νους εάν δεν ελεγχθεί θα μπορούσε να γίνει καταστρεπτικός ή τεμπέλης , Αντίθετα ο νους που εκπαιδεύεται να πειθαρχήσει σε συγκεκριμένες σκέψεις (προγράμματα) καταφέρνει να συνεργαστεί με τον εγκέφαλο και να έχει το άτομο τα αποτελέσματα που επιθυμεί
   Η ελεγχόμενη χαλάρωση μπορεί με ολιγόωρη εκπαίδευση να επιτευχθεί αντανακλαστικά (αυτόματα και ταχύτατα).Έτσι ελέγχει αποτελεσματικά το στρες και τις συνέπιες του.
   Το σημαντικότερο όμως όφελος που έχει, είναι  να ελέγχει τις σκέψεις του . Πάρα πολλοί άνθρωποι υποφέρουν σήμερα από τις αρνητικές τους σκέψεις που καταλήγουν σε βασανιστικές φοβίες.
   Η Κβαντική φυσική έχει ξεκαθαρίσει  σήμερα , ότι αυτός ο κόσμος που αντιλαμβανόμαστε είναι και δικό μας υποκειμενικό δημιούργημα και πως αν έχουμε μια καθαρή εικόνα στον νου μας για το τι ακριβώς θέλουμε να γίνει , ο εγκέφαλος μας με τα δισεκατομμύρια νευρώνες και δίκτυα που έχει , είναι σε θέση να την πραγματοποιήσει σε φυσικό αποτέλεσμα , δηλαδή αντικειμενικά.
    Αυτός είναι ο τρόπος να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και να αποκτήσουν νόημα οι πράξεις μας,
    Και τώρα έρχομαι στον τίτλο του άρθρου μου : Όταν κάνει παράσιτα το ράδιο σου….σημαίνει ότι δεν είναι συντονισμένο στον σταθμό (συχνότητα) και χρειάζεται να το ρυθμίσουμε όπως και τον εγκέφαλο μας.  Πριν 46 χρόνια παρακολούθησα τα σεμινάρια της Μεθόδου S I L V A  και από το 1985 έγινα και επίσημος παρουσιαστής της σε 4 χώρες (Ελλάδα ,Κύπρο, Βουλγαρία και Τουρκία). Όλα αυτά τα χρόνια έχω την τιμή και τη χαρά να παρουσιάζω αυτήν την μέθοδο που αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων δείχνοντας τους : Πως να αξιοποιούν το απεριόριστο δυναμικό του ίδιου τους του Νου και να κάνουν τη ζωή τους και των δικών τους καλύτερη.

     Στείλτε μας το email σας στο methodossilva@gmail.com για να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ το σχετικό webinar και τις ημερομηνίες που γίνονται τα σεμινάρια ζωντανά ή διαδικτυακά .

You may also like

Αφήστε ένα Σχόλιο

🍪 "Γεια σας! Χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο ταξίδι αυτοβελτίωσης - πατήστε 'Αποδοχή' για να συνεχίσετε ή 'Απόρριψη' αν προτιμάτε την αυτοβελτίωση χωρίς Cookies!" Αποδοχή Απόρριψη