ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΜΑΣ

από Παναγής Μεταξάτος
234 προβολές 4 λεπτά ανάγνωση

Αν η φύση κληροδοτεί από γενιά σε γενιά κάποια χαρακτηριστικά (φυσικά – νοητικά) , τότε ο άνθρωπος τι έχει κληρονομήσει που τον κάνει ξεχωριστό μέσα στην κυτταρική ευφυία ;(ζωική -φυτική).
Προφανώς δεν είναι ξεχωριστός για το μέγεθος του , ένας ελέφαντας ζυγίζει όσο 5ο από εμάς . Ούτε για την ταχύτητα του , ένα τσιτάχ πιάνει 80 χιλιόμετρα την ώρα σε δευτερόλεπτα. Όσον αφορά τις αισθήσεις του , ένας αητός διακρίνει τον ποντικό από 200 μ ύψος , ένας σκύλος ξεχωρίζει μια μυρωδιά ανάμεσα σε ένα εκατομμύριο άλλες..
Ούτε για την μακροζωία του θα μπορούσε να συγκριθεί , αφού υπάρχουν δέντρα που ζουν πάνω από 100 000 χρόνια. Για την ομιλία θα μπορούσαμε να πούμε κάτι , αν και υπάρχουν τρόποι επικοινωνίας στο φυτικό βασίλειο , όπως το Μυκήλιο που κάνουν την ομιλία περιορισμένο τρόπο.
Οσον αφορά την κίνηση του σώματος ή των χεριών (νοηματική), οι μέλισσεςς θα μας ανταγωνίζοντο επάξια με τον χορό τους για το που βρίσκουν νέκταρ ή γύρη , αλλά και ασφαλή καταφύγια για την μετακόμιση του σμήνους ότ αν επιβάλλεται . Θα μου πείτε έχουμε και εμείς GPS . Aν είστε κάτω από 40 καλώς , με την προυπόθεση ότι έχετε και
smartphone .
Ούτε η διαίσθηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το δυνατό μας σημείο , αφού και τα ζώα και τα φυτά ,διαθέτουν ανάλογο μηχανισμό .Οι γάτες και οι σκύλοι γνωρίζουν πότε επιστρέφετε στο σπιτι και ευρίσκονται απέξω και σας καλωσορίζουν.. Τα δε φυτά γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τι σας συμβαίνει όπου και αν είστε , με την προυπόθεση ότι είστε συναισθηματικά ”συνδεδεμένοι”. Οι δονήσεις που εκπέμπονται από το κέντρο συναισθημάτων σας που είναι η καρδιά σας αναγνωρίζονται από αυτά και αντιδρούν ανάλογα. Αξίζει να διαβάσετε σχετικές έρευνες από την δουλειά του Μασσάρου Εμότο το ”Μυστικό μήνυμα του νερού” ή , η ”Μυστική ζωή των φυτών” του Κληβ Μπάξτερ.
Ποιο είναι λοιπόν το κληροδότημα μας ;
Η Φαντασία μας είναι. Η φαντασία είναι η δυνατότητα του νου να δημιουργεί όπως ο Δημιουργός από το τίποτα , από το μηδέν . Ο περισσότερος κόσμος αδυνατεί να κατανοήσει τον τρόπο και αυτό κάνει την επιθυμία του για κάτι απραγματοποίητη , μια και η λογική του , δίνει ελάχιστες πιθανότητες στην επιθυμία να γίνει.
Οι κβαντικοί φυσικοί όμως απέδειξαν κάτι που ήξεραν οι οι φιλόσοφοι (πνευματιστές) από πάντα. Αυτό που παρατήρησαν οι επιστήμονες όταν ”εφτασαν” στη δομή της ύλης και ανεκάλυψαν τα κβάντα (υποσωματίδια ύλης στον πυρήνα του ατόμου) ήταν ότι αυτά τα μικροσκοπικά ενεργειακά σωματίδια αντιδρούν στη σκέψη μας η οποία και αυτή είναι μορφή ενέργειας και με κάποιες προυποθέσεις επηρρεάζονται και προσομοιώνονται στο κβαντικό ολογράφημα . Ο εγκέφαλος που είναι συμπαντικός πομπός και δέκτης της σκέψης μας , έχει αναπτύξει δυνατότητες επικοινωνίας (μεταφοράς) μιας πληροφορίας η οποία είναι το ενεργειακό ”αποτύπωμα”, υλικό προγραμματισμού της ύλης σε αυτό το επίπεδο και υποχρεώνει τα υποσωματίδια αυτά να προσαρμοσθούν στην εικόνα που προβάλλεται.
Αυτό που ανακάλυψε στην 22χρονη έρευνα του ο Χοσέ Σίλβα ΄, ήταν ότι ο εγκέφαλος είναι σε θέση να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε σκέψη ,αρκεί να πάλλεται ο ίδιος σε χαλαρή συχνότητα (δόνηση) κατά μέσον όρον στους 10 κύκλους το δευτερόλεπτο, στη γνωστή συχνότητα ΑΛΦΑ..
Πριν λίγα χρόνια ο αστροφυσικός dr Hioum ανεκάλυψε ότι το σύμπαν δονείται στην ίδια συχνότητα και προφανώς αυτό επιτρέπει να λειτουργούν έτσι οι νόμοι του,
Στη Μέθοδο Σίλβα η βασική τεχνική για να αλλάξουμε ή να δημιουργήσουμε κάτι νέο είναι ο καθρέφτης του νου .Προβάλλουμε σε έναν φανταστικό καθρέφτη την εικόνα που θέλουμε να αλλάξουμε ή να δημιουργήσουμε για να δείξουμε στον εγκέφαλο μας τι ακριβώς επιθυμούμε να κάνει για μας. Η εικόνα που προβάλλεται στον καθρέφτη είναι προιόν της φαντασίας μας δεν υπάρχει , την προκαλούμε να συμβεί αντικειμενικά. Απαραίτητο είναι να έχουμε φέρει τον εγκέφαλο μας σε λειτουργία συχνότητος ΑΛΦΑ (7 – 14 ) για να μπορεί να εκπέμψει την εικόνα παντού.
Το πρώτο που μαθαίνει κάποιος στα σεμινάρια της Μεθόδου Σίλβα μέσα από ασκήσεις χαλάρωσης είναι, να φέρει τον εγκέφαλο του στην συχνότητα Α μέσα σε δευτερόλεπτα. Έτσι συνδέεται άμεσα αυτός ο συμπαντικός δέκτης και πομπός με το σύμπαν.
Η χαλάρωση αυτή καταρχήν εξουδετερώνει το στρες που θεωρείται υπεύθυνο για το 90% των προβλημάτων υγείας , αυτό αναβαθμίζει την αυτοεικόνα του και η επόμενη φυσική του κίνηση είναι να ορίσει στόχους και να τους πραγματοποιήσει.
Μπορούν όλοι να δουν με τη φαντασία τους τον εαυτό τους να γίνεται , να έχει , να αποκτήσει, να νιώσει, να προσφέρει οτιδήποτε θα ήθελε μετατρέποντας την πραγματικότητα του από αυτήν που είναι σε αυτή που θα ήθελε. Ο εγκέφαλος δεν ξεχωρίζει το πραγματικό από το φανταστικό . Για αυτόν και τα δύο είναι υπαρκτά και ως εκ τούτου μπορεί να τα διαχειρίζεται .
Από όσα γνωρίζω δεν υπάρχει άλλο ον που να έχει αυτήν την ιδιότητα , ή δεν την έχει αναπτύξει ακόμη. Με αυτήν την παραδοχή , το ”κληροδότημα” μας είναι τόσο σημαντικό όσο και της Ανώτερης Ευφυίας που δημιούργησε τον κόσμο μας .

You may also like

Αφήστε ένα Σχόλιο

🍪 "Γεια σας! Χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο ταξίδι αυτοβελτίωσης - πατήστε 'Αποδοχή' για να συνεχίσετε ή 'Απόρριψη' αν προτιμάτε την αυτοβελτίωση χωρίς Cookies!" Αποδοχή Απόρριψη