ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ

Ανακαλύπτοντας την ουσία του σκοπού

από Παναγής Μεταξάτος
95 προβολές 3 λεπτά ανάγνωση

Δεν είμαστε ανθρώπινα όντα που βιώνουν πνευματικές στιγμές, είμαστε πνευματικά όντα που βιώνουν ανθρώπινες στιγμές, έλεγε ο Χοσέ Σίλβα και συμπλήρωνε: Ένα πνευματικό όν , στα χαρακτηριστικά του έχει το χάρισμα της θεραπείας εξ αποστάσεως που ο κοινός άνθρωπος αναγνωρίζει σαν θαύμα (επέμβαση Θεού).
Ο άνθρωπος κληρονομώντας από τον Δημιουργό του (Θεό) το μοναδικό χάρισμα της Φαντασίας μέσα από την Αποτελεσματική Προβολή των Αισθήσεων ESP (Effective Sensory Projection) κατάφερε να επιδράσει θεραπευτικά εξ αποστάσεως επί βιολογικών συστημάτων.
Η ικανότητα μας αυτή μας προσομοιώνει με πνευματική οντότητα που της αναγνωρίζουμε ίδια ικανότητα..Όσοι ολοκληρώνετε το σεμινάριο της Μεθόδου SILVA (Silva Life System και Intuition ή Mastery) στην τελευταία άσκηση του σεμιναρίου σας ζητείται να προβληθείτε νοερά σε άτομο που βρίσκεται μακριά σας, να το περιγράψετε φυσικά , να διαγνώσετε αν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και τέλος να στείλετε θεραπευτική ενέργεια να θεραπευτεί.. Να λοιπόν η συγγένεια μας με την Ανώτερη Ευφυία ,Πηγή , Θεό ή όπως αλλιώς θα σας ικανοποιούσε να προσφωνήσεις.
Ο άνθρωπος στην ανάγκη επιβίωσης του σε ένα μάλλον εχθρικό περιβάλλον , κατάφερε να αναπτύξει ο εγκέφαλος του μετωπιαίο λοβό και να μετατρέψει το σχέδιο (λέξη) σε πρόγραμμα που μπορούσε να επικοινωνηθεί στον υπόλοιπο φυσικό κόσμο. Ο νους πάλι σαν συντονιστική λειτουργία της ανθρώπινης ευφυίας , προβάλλεται μέσω της πρόθεσης της στα διάφορα βασίλεια (οργανικό,φυτικό, ζωικό, ανθρώπινο) και είναι σε θέση αξιοποιώντας τις τηλε-αισθητήριες λειτουργίες του να αντιλαμβάνεται πληροφορίες τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιεί για τις ανάγκες του (επίλυση προβλημάτων, θεραπεία,κατανόηση φαινομένων κ,λ,π,)
Πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να προβάλλεται και σε άλλους εξωγήινους πολιτισμούς , προσθέτοντας στη δική του εξέλιξη τη δική τους.
Όλη αυτή η εξέλιξη , οι ιδιότητες, ικανότητες , γνώσεις (Σκεφτείτε μόνο αυτό που είπε ο αείμνηστος καθηγητής αστροφυσικής κος Σιμόπουλος, λίγο πριν πεθάνει :Οι γνώσεις μας γύρω από το Σύμπαν τα τελευταία 50 χρόνια αυξήθηκαν κατά 1.5 δισεκατομμύρια φορές.) που η φαντασία των σεναριογράφων των έργων επιστημονικής φαντασίας έχει ήδη εμφανίσει στη ζωή μας εικονικά , θα ”παρελάσουν” ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητα μας και οι επερχόμενες γενιές θα γράψουν ακόμη πιο συναρπαστική ιστορία.
Κορυφαίοι ερευνητές επιστήμονες όπως ο Cleave Baxter εφευρέτης του ανιχνευτή ψεύδους και συγγραφέας της Μυστικής ζωής των φυτών , ο Carl Simonton ογκολόγος Δ/της του ογκολογικού κέντρου στο Texas , συνεργάστηκαν με τον Silva και επιβεβαίωσαν τις παρατηρήσεις του σε βαθμό μάλιστα που ο Simonton στο τελευταίο του βιβλίο ”Γίνε ξανά καλά” (εκδόσεις Αλκυών) να ομολογεί ότι το ουσιαστικό ”φάρμακο” που έχει να προτείνει στους ασθενείς του είναι η Μέθοδος Silva.
Και τώρα ας έρθουμε στον τίτλο αυτού του άρθρου μου , μια που αυτά που γράφω μέχρι τώρα δεν τον δικαιολογούν. ”Βρες τον σκοπό της ζωής σου”.
Μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί αν και πολύ αμφιβάλλω γι αυτό . Δεν έτυχε …. Πέτυχε….
Δεν είσαι προιόν τύχης ή ατυχίας , αλλά αποτέλεσμα συνειδητής επιθυμίας σαν πνευματικό όν που είσαι, ακόμα και αν δεν το έχεις κατανοήσει.
Εκπληρώνεις κάποιο σκοπό που σου έχει ανατεθεί μια αποστολή και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις , τόσο πιο εύκολα θα την εκτελέσεις και θα δικαιώσεις την απόφαση σου.
Το πρώτο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να κλείσεις τα μάτια σου , να χαλαρώσεις πολύ παίρνοντας βαθιές αναπνοές και εκπνέοντας αργά από τη μύτη και να σκεφτείς όσο πιο καθαρά μπορείς , μια φανταστική σκηνή , ντεκόρ , σκηνικό , μέρος , τοπίο ή ότι συνάδει με τον σκοπό σου που του δίνει την αληθοφάνεια του ρόλου σου καθώς βλέπεις τον εαυτό σου να υποδύεται με τον καλύτερο τρόπο.
Τότε θα γίνει ένα ”θαύμα” . Η εσώτερη ύπαρξη σου θα ενεργοποιήσει το κέντρο παραγωγής συναισθημάτων που είναι η καρδιά σου και πολύ υψηλές δονήσεις θα παραχθούν και θα φτάσουν στα πέρατα του κόσμου. Θα τραβήξεις τότε προς το μέρος σου όλες τις δυνατές προυποθέσεις , για να μετουσιωθεί από το νοητικό στο φυσικό αντικειμενικό επίπεδο της πραγματικότητας που βιώνεις .
Η συνείδηση λοιπόν είναι το ουσιαστικό και η ύλη γεννιέται από αυτήν . Όταν αλλάζουμε αντίληψη , άποψη, γνώμη αλλάζουμε το περιβάλλον.
Η αποδοχή ότι είμαστε αιώνια δημιουργικά πλάσματα με απεριόριστες δυνατότητες πραγματικότητας σε φυσικό επίπεδο , τότε μπορούν να αλλάξουν όλα. Για κάποιο λόγο μερικοί από εμάς μετρούν αυτό που υπάρχει και όχι αυτό που θα μπορούσε να υπάρξει.
Μέσα σε αυτό που θα μπορούσε να υπάρξει , τόλμησε να ζητήσεις αυτό που φαντάστηκες αρκεί να ανταποδώσει στο σύμπαν το καλό που έχεις δεχτεί εσύ από αυτό.

You may also like

Αφήστε ένα Σχόλιο

🍪 "Γεια σας! Χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο ταξίδι αυτοβελτίωσης - πατήστε 'Αποδοχή' για να συνεχίσετε ή 'Απόρριψη' αν προτιμάτε την αυτοβελτίωση χωρίς Cookies!" Αποδοχή Απόρριψη