Είσαι Πραγματικά Εσύ;

Αναθεώρηση των Πεποιθήσεων Σου

από Παναγής Μεταξάτος
346 προβολές 1 λεπτά ανάγνωση

Οι πεποιθήσεις που κατέχεις, είναι πραγματικά δικές σου; Μήπως έχεις απλά αποδεχτεί αυτό που άλλοι σου έχουν πει για το πώς είναι η ζωή σου; Οι γονείς, οι παππούδες, οι θείοι, οι γείτονες, οι δάσκαλοι και όποιος άλλος που θεώρησες σημαντικός κατά τα πρώτα σου χρόνια.

Εκείνοι είχαν τις δικές τους πεποιθήσεις και εσύ έχεις υιοθετήσει ορισμένες από αυτές, τις έχεις αποδεχτεί ως αλήθεια. Η ζωή σου, οι σκέψεις σου και οι πράξεις σου αντανακλούν αυτές τις πεποιθήσεις. Είσαι το αποτέλεσμα των πεποιθήσεων που έχεις.

Είναι όμως σημαντικό να αναγνωρίσουμε πως αυτοί οι άνθρωποι δεν σου είπαν όλη την αλήθεια – πιθανόν διότι δεν την γνώριζαν ούτε οι ίδιοι.

Ένα “πιστεύω”, αν δεν σου παρέχει τα αποτελέσματα που επιθυμείς, δεν σε αντιπροσωπεύει και επομένως χρειάζεται να το αμφισβητήσεις. Για παράδειγμα, αν δεν διαθέτεις τα χρήματα που θα ήθελες, τότε ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις τις πεποιθήσεις σου για τον πλούτο και τα χρήματα. Το ίδιο ισχύει για τις προσωπικές σου σχέσεις, τα ταλέντα σου, την υγεία σου και την αγάπη σου.

Είναι καιρός να αναθεωρήσεις τις πεποιθήσεις σου.

Μάθε όλη την αλήθεια και κάνε τις δικές σου επιλογές. Ακολούθησε εκείνα που αβίαστα δέχεσαι και για τα οποία δεν έχεις καμία αμφιβολία ότι είναι σωστά.

Ο εγκέφαλός σου θα συνεργαστεί με τον νου σου και οι σκέψεις σου θα γίνουν πραγματικότητα. Οι σκέψεις σου είναι προγράμματα που ο εγκέφαλός σου θα “τρέξει” στη ζωή σου.

Με την Μέθοδο Silva, θα μπορείς να εγκαταστήσεις τα δικά σου προγράμματα στον εγκέφαλό σου και να αφαιρέσεις αυτά που δεν σε εξυπηρετούν. Αρχίζει η νέα σου πορεία προς την αυτογνωσία και την αληθινή αυτοπραγμάτωση.

You may also like

Αφήστε ένα Σχόλιο

🍪 "Γεια σας! Χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο ταξίδι αυτοβελτίωσης - πατήστε 'Αποδοχή' για να συνεχίσετε ή 'Απόρριψη' αν προτιμάτε την αυτοβελτίωση χωρίς Cookies!" Αποδοχή Απόρριψη